• HS 4040

Vysokotlaké mycí zařízení – BENZ HS 4040


Vysokotlaké mycí zařízení které vybaveno benzínovým motorem HONDA Gx 380 a disponuje tlakem až 275 barů.

                Cena půjčovného za jeden kalendářní den
(Kč bez DPH) 
 1-5 dní 6-20 dní  21 a víc  Záloha
  850 765    723  0 – 35 000

 


 

 


Popis produktu

Vysokotlaké mycí zařízení které vybaveno benzínovým motorem HONDA Gx 380 a disponuje tlakem až 275 barů.

použití:

– čistění jímek, chodníků, fasád, automobilů a další….

– průrazy ucpaného potrubí.

– čerpaní

Použití vysokotlakých / nízkotlakých trysek Společně se zařízením se dodává 5 různých trysek s nástavci – 4 pro vysokotlaké čištění, 1 – pro čištění nízkým tlakem s nasáváním detergentu

 Vysokotlaká tryska s koncentrovaným paprskem (červená): Produkuje koncentrovaný vysokotlaký paprsek, kterým lze odstranit i hrubé nečistoty z čištěných    ploch. POZOR!   Čisticí síla tohoto paprsku je dostatečně velká, dávejte pozor při čištění citlivých povrchů. Odstraňuje tér a žvýkačky z cest, rez ze železných ploch apod.

– Vysokotlaká tryska s 15o úhlem paprsku (žlutá): Produkuje velice úzký vysokotlaký paprsek, k odstraňování laku, plísní apod. Lak odstraňuje z dřevěných ploch, zdí a kovu, odstraňuje oxidaci a zbytky z moře z lodí.

– Vysokotlaká tryska s 25 o úhlem paprsku (zelená): Produkuje široký vysokotlaký paprsek pro všeobecné čištění a k odmývání. Odstraňuje plísně,      lehkou a střední oxidaci a používá se k čištění hliníkových ploch (plášťů) a k přípravě ploch před nátěrem.

– Vysokotlaká tryska s 40o úhlem paprsku (bílá): Produkuje velice široký vysokotlaký paprsek pro všeobecné čištění a k odmývání. Používá se k odmývání chemikálií při restaurování budov, k čištění cest a parkovišť.

– Tryska pro čištění nízkým tlakem, s nasáváním detergentu (černá): Tato tryska slouží k nanášení čisticího prostředku na čištěné plochy. Detergent nemůže být  nanášen vysokým tlakem.

Typ Jednotky Hodnota
Motor Honda Gx 390
Výkon motoru kW 9,6
Tlak bar 275
Průtok l/h 780
Hadice m 10
Hlučnost dB(A) 92
Hmotnost kg 71,5
Rozměry cm 116x69x65

Ke stažení

Návod k obsluze
Benz HS 4040

TOPlist